Duktig flicka!!

Idag har varit en effektiv dag, har hunnit allt jag tänkt och bra har det gått.
Gick upp tidigt, tidigare än min kropp ville men vad gör man inte? Trampade i alla fall iväg och städade trappor hela förmiddagen, visst är det härligt när man kan cykla igen?? Hade vårjacka och mötte maskinen som sopar gatorna så idag kan man verkligen känna våren!
Va hemma o duscha och åt lunch innan Linn kom för mer plugg, duktiga som få har vi varit, klara och nöjda är vi.

Känner mig faktiskt ganska klar med dom andra egna uppgifterna också, ska läsa igenom den ena en gång till, har en förmåga att skriva till massa på den såfort jag läser den men ska försöka då till en slutversion av den texten snart har jag tänkt. 

Imorgon ska alla uppgifter in och ska upp tidigt till skolan o fixa några böcker och lämna alla uppgifter sedan blir det en bra dag vill jag lova, ska vaxa benen, äta lunch med Sandra och kanske shoppa skor med Linn och på kvällen kommer Maria och Therese hit på mat och partaj! Vi ska göra Ritz osäkert, taggad till tänderna vill jag lova! =) Ska bli så kul o släng de lurviga (som efter imorgon inte är lurviga längre...) kring väggarna. 

Nehej nu är det dags o fira våffeldagen med lite våfflor! 
Fick min Sällskapsresanbox som jag beställde tidigare i veckan så kanska klämmer vi en av de filmerna ikväll också, dock får dte bli efter ett favvo program, Simon & Tomas, älskart!!!

Ha en toppen kväll alla fina!!






Klassiker ;)


 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0