En helt vanlig tisdag...


Tisdag idag, dagen är full av planer... Jobbar mellan 8-17 har lunch mellan 12-13 och då tänkte jag passa på att städa kungsgatan så att jag sedan kan åka direkt ner till öster för att städa dom trapphusen innan jag möter upp Daniel för att rota fram lite möbler på vinden som ska med ut till landet i helgen. När vi fixat det ska vi traska och hämta Bamse hos mormor sen blir det soffan den lilla stund som finns kvar av kvällen =)
Men idag är jag bra mycket mer laddad än jag var igår.

Något som har fallit i mina tankar de sista dagarna är hur människor förändras eller inte gör det.
Kanske är det bara jag men jag tycker att man kan se hur vissa människor stannar kvar i vissa perioder i sitt liv. Kanske var de extra lyckliga då eller populärare då än nu.. Men de lever helt enkelt kvar.
Vissa stannade kvar i högstadiet, vissa stannar kvar i gymnasiet eller i någon annan period i livet och vissa fortsätter. Det är tragiskt att se hur folk inte kan släppa det som varit och bara gå vidare, jag hoppas innerligt att jag inte uppfattas som en av dem. Att gå vidare med livet och upptäcka nya saker är något jag uppskattar och tycker är något alla ska göra. Men som min kära vän Sofie säger så är det ju så olika det där ;)

Den moderna flickan hoppas att den rätte skall vänta tills det blir hans tur.

Den som älskar dig mycket skall få dig att gråta.

En flört är som en tablett: Ingen kan förutse biverkningarna











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0