Monster veckor

Ojoj jag är inte vidare bra på att uppdatera min blogg just nu...
Men men så är dte ibland =)

Veckan har varit monsterfull, åkt till jobbet ca 7.40 och inte varit hemma före 20.00 någon enda kväll, det är så det är att jobba heltid + lite till. Ja nu är dte i alla fall bara en hel vecka kvar sen blir dte några strödagar till att jobba innan skolan börjar. Ska bli underbart att få några lediga dagar sen. Vecka 32 har vi vår vecka, får se vad vi hittar på. Antingen drar vi på en sista minuten eller så tar vi en weekend någonstans och sedan några dagar i stugan vi får helt enkelt se vad vi känner för.
Helgen har vi precis som förra helgen spenderat i systers gäststuga ute på landet. Fredags kväll lagade vi lite mat och såg en bra film i soffan, lördagen spenderade Daniel med att fiska och röja vass med Per medan jag bakade bullar, sockerkaka och drömmar de sista ihop med Ebba. Hann med en liten pratstund med syster också, det är så underbart att hinna få lite tid ihop med nära och kära, bara sådär utan krav man kan bara titta förbi och dricka lite kaffe. Tur att både syster och jag är kaffe narkomaner =)

Kvällen blev det mys med smågrynen då vi va barnvakt. Det grillades hamburgare och gjordes pajer på grillen. Vi avslutade i soffan med Atlantis innan det blev sängen.
En toppen helg med andra ord!

Nu hemma igen, har städat trapphus, tvättar för fullt, har varit och handlat och ska snart iväg och pumpa lite muskler med syster =) Ikväll blir det bara mys i soffan och samla sista energin för att orka ta tag i den sista riktiga monsterveckan.

  
    
  


MÅ BÄST!!!




Kommentarer
Leifthale

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

2011-09-06 @ 14:14:08
URL: http://leifthale.blogmentions.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0