Höstig söndag

Min kropp trodde som vanligt att den var bakis idag men det va den inte, besviken kroppen?? Inte jag, kändes skönt o äntligen få ut något av en söndag... Haha

Började dagen med en joggingtur till naturenshus o runt där, ca 5km. In i duschen medan Daniel fixade frulle, låg o mös i soffan en stund efter frukost. Efter det bar det iväg ner i tvättstugan, iväg o jobba en timma, byta tvätten, uväg till Coop o handla (saknar Sandra i kassan), dricka kaffe med Daniel, hänga tvätten, till Jonna o fika (mer kaffe, mums!), förbi Ica o köpa köttfärs, hem o laga hemmagjorda köttbullar o hemmagjort potatismos (är nu så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen...).
 

Tur vi inte överdriver här hemma, eller okej jag ska säga jag...
Tänkte 500g är för lite för köttbullar, köpte 1kg... Mmm, det blev några köttbullar, undra hur jag kommer laga mat den dagen vi har familj?? Ojoj, det blir inte roligt med det matkontot, haha.
Men dte blev inte så farligt, eftersom jag bad Daniel steka köttibullarna så slutade det med att en omgång såg ut som köttfärs, som Jonna sa, bättre han sitter vid datorn, hehe... ;)


o nu sitter jag här o funderar på vad jag ska göra resten av kvällen.
Blir nog o plugga en liiiten liiiten stund, sedan ska ja dimpa ner i soffan o se något bra på burken o kanske äta lite naturgodis, låter inte helt fel, en kopp te kanske det blir också!

Vissa dagar är jag förvånad över min egen effektivitet, hehe!



Man känner verkligen att hösten är här nu. Löven har massa vackra färger, det är bistert ute o knappt man kan gå utan jacka längre. Idag har det blåst riktigt höstiga vindar också. Det är både bra o dåligt. Hatar när det börjar bli så höstigt så att det regnar varje dag. Men älskar när man kan krypa upp i soffan med en kopp te o bara mysa. Mysa sådär som man bara kan på hösten. Jo ja gillar hösten, o som säkert alla vet så fyller jag ju år snart också... ;) hihi Det är bra med höst!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0