Min dag i en ask

Haft en mycket bra dag måste jag säga. Den har varit välidgt lång men bra, hunnit mycket det gillar vi.

Började som sagt med skola 4 timmars seminarium om elevers och föräldrars inflytande det var mm spännande och ähh lång tid. Men det gick smidigt tackvare flera härliga männiksor som gör skolan så mycket lättare =)

Fortsatte med en sväng upp på stan, gick in på Debut för att köpa en tröja till mamma som så klart inte fanns kvar och tydligen inte går att få tag på. Vilket fall så kom jag tyvärr ut med en klänning till mig istället...
Eller okej jag ska väl inte säga tyvärr, min plånbok sa tyvärr men jag är happy happy!! Gillar verkligen klänningen, både cool och söt i ( samma som jag, hehe ;). Rut mfl har verkligen fina kläder ett av mina nya favvo märken. Gick vidare till Lindex för att köpa en hårspray, kom ut med en spray OCH ett par vantar, för dte var ju precis vad jag behövde?? Kanske inte, men Sofie hade köpt ett par tok söta vantar i typ päls där det ville absolut följa med hem... Som gosedjur för vuxna!

 Ingen bra bild men kanske tar en bild när jag har den på mig någon dag.
Tufft att det ser ut o vara skinn men att det inte är det...

 Mysipysi


När jag sedan var påväg hem kom jag på att det var dags för lunch och att jag inte var så sugen på o slänga i mig lunch framför datorn som jag gjort hela denna vecka såhär långt. Ringde min kära mormor o kolla om hon hade ätit vilket hon inte hade för hon bakade frallor. Så jag stannade och köpte lunch till oss och sedan hade vi en mysig pratstund som vanligt. Mormor är verkligen någon helt speciell för mig, kan prata med henne om allt!
Fick dock bege mig hem strax före 15.00 för då var det dags för tvätt, det är väl bland det tråkigaste man kan göra?? Det tar sådan tid och man är helt bunden hemma dom timmarna. Passade iof på att springa några kilometer medan tvätten blev klar, blev dock bara 3 km. Min kropp kändes trött idag och jag har lovat mig själv att börja lyssna mer på min kropp det håller inte annars...
Hann städa några trappor innan Anna bankade på fönstret och ville in i värmen.
Vi lagade potatismos och torsk och sen blev det fruktsallad med vanlij kesella allá Anna! Mumisgt värre.
Anna fick mig också att se programmet " Mammas pojkar" det är verkligen ett program i sin egen klass. Tragiskt men hemskt kul måste jag säga... haha

Med andra ord har det varit en mycket bra dag, lång och effektiv men bra!
Hoppas morgondagen bjuder på lika mycket effektivitet, trapphus och plugg står på dagens schema. till kvällen blir det pizzaplaneten och bio med Daniel, Jonna och Jimmy. Känns som det kan vara svårt o misslyckas med en sådan toppen planering??



Mysig bild på Anna för ett bra tag sedan...


Kommentarer
Maria

Jag måste ju träna lite först med sådana som är ungefär i samma status som jag själv men snart ska vi pimpla....och vad vi ska pimpla vin sen! :) Vi får boka in något snart tycker jag!

2009-10-30 @ 09:02:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0