Torsdag

Jag tror dte är torsdag idag, har så där hemskt dålig koll på dagarnar igen, va säker på att det va fredag idag men det va tur det va torsdag bara annars vet ja inte hur ja skulle hinna med.
Idag händer det inte så spännande saker, ska jobba hela dagen... Städa en gigantisk lägenhet på 5rok så jag har verkligen att göra... Tur att Maria kommer och håller mig sällskap o hjälper mig på eftermiddagen, tills dess får ja stå ut med dom härliga snuskgubbarna ;) Tur man känner de där männen, haha och vet att de inte är så farliga som de låter!


Igår kväll efter en dag full av jobb, julshopping och fika hos mormor så blev det sushi dags för mig o Karin, det va inte en dag för tidigt! Sushin har blivit hemskt dyr men det är det värt någon gång då o då, underbart gott är det i alla fall, och ännu bättre med ett glas vin och trevligt sällskap!

Nehej mot jobb och tankar på pengar!



 
 

Kvällen slutade med att jag stog o titta lite genom fönstret på hur det plogade på gården här hemma, vet inte varför med det fann jag ro i, mysigt o se hur de åker runt där nere... =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0