Tisdag och snart "jullov"

Hade ställt klockan på 8.30, tänkte att lite sovmorgon kan jag unna mig. Får ett sms av Daniel 8.15 att om jag undrar vad det är som låter så är han hemma.. (Jo vi har en förkärlek för o smsa varandra hemma när vi inte orkar röra oss... haha). Han kom in o la sig strax efter och så låg vi o små prata lite o ja somna igen och idag va sängen sådär väldigt skön, det hela sluta med att jag gick upp 9.40 istället och med andra ord har jag nyss ätit frulle och ska strax hoppa in i duschen.. Men vad gör det när man inte börjar skolan förens 13.30??

Känns som detta kommer bli en lugn och skön dag, vilket kan behövas med tanke på att resten av veckan är fullt planerad i min kalender. Det ska bli, trappstädar turne, besök på banken, promenader med Sofie, Sushi med Karin, städ av mamma o pappas lägenhet, fika hos mormor, julbak, måste köpa de sista julklapparna och en hel del annat.

Men allt det där tar vi en annan dag...
Idag ska ja läsa de sista vfu uppgifterna så vi kan diskutera ordentligt på seminariet i eftermiddag, sen ska vi troligen åka o kolla nya däck idag, behövligt med tanke på det mysiga snötäcket som ligger ute nu. Bättre sent än aldrig heter det va?? Det blir träning på corevollen med Jonna och sedan mys i soffan med fröken Jonna. Känns osm vi aldrig hinner ses längre, man har för mycket runt sig... Därför får man passa på o njuta när vi väl hinner ses. Och till helgen kommer våra två andra delar hem också!!! Så nu kommer det vara farligt på stan under julen och nyår =) hihi



Btw igår var jag mer än duktig och så skönt det var!!
Började dagen med att simma 1.5km med syster och senare tog Sofie och jag en promenad i ca 1.5 timmar. Kände mig som en isglass när jag kom hem men så underbart skönt var det, o pigg blev man.
Hoppas på minst en promenad denna vecka, kanske får vi till två =)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0