Sista dagen ut och spring...

Då sitter man här, har just ätit upp frukosten och det är snart dags o plocka ner sakerna och gasa iväg genom staden. Idag är sista dagen på min VFU. Det är verkligen med blandade känslor, lika skönt som det ska bli att återgå till sitt liv och få lite lugnt igen (att jobba 35tim/vecka, jobba extra ca8tim/vecka, plugga heltid och sedan ha ett liv utanpå det... Det är lite mycket för fröken just nu) lika mycket kommer jag sakna de där små knoddarna. Riktiga busfrön är de, men att man smälter när de kommer o kramas eller bara är allmänt gulliga, finns det något härligare än ett barnskratt som kommer helt ärligt o rakt från magen??
Eller de tindrande ögonen när de får öppna adventskalendern som vi gjort åt dem?? Det är inte mycket som slår det. Men någon dag ska ju vara den sista så tyvärr...

I eftermiddag ska jag köpa med mig lunch och sedan gå till mormor o äta med henne och sedan ska jag hjälpa henne att städa lite hemma.
Kvällen blir att spendera i soffan, jag hade hoppast på köttgryta eller pizza ikväll men av någon anledning så tycket inte Daniel något av det va nån bra plan, suck! Så vi får se vad det blir för smaskigt i magen ikväll. Några saker vet jag absolut att det blir, ett glas vin och sen massa socker!! Det är jag värd efter denna vecka ;) 

Nehej dags o ta med sig kakan o bege sig mot kungsgatan och sen vidare till skolan!!  

Ha en toppen dag!
Och kom ihåg, DET ÄR FREDAG!!!



Idag är jag sådär riktigt sugen på julen, Daniel och jag har planerat att spendera dagen imorgon på stan för o köpa julklappar. Har tänkt mig att dra med mig honom in på ett café o dricka lite varm choklad också. Känns riktigt bra i kroppen idag, glad och lycklig!



Kommentarer
Linn

Härligt att det känns bra i dag! Se till att få en riktig skön fredag + helg!

2009-12-04 @ 08:43:42
URL: http://linnnn.blogg.se/
Jonna

Miss U

2009-12-06 @ 12:39:54
URL: http://jonnarosen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0