Ny månad nya möjligheter

Idag är det första december med andra ord bara 23 dagar kvar tills julafton!
Och idag kom kylan som ett brev på posten, lite lätt halt är det på vägarna och det ryktas om att dte ska bli -5 grader imorgon. Känns ganska mysigt enligt mig. Det får gärna vara så jag kan cykla de sista dagarna på VFU:n men sedan får gärna vinterna komma.

Tisdag idag och paniken börjar krypa på inför uppgiften vi ska göra tills nästa vecka, det brukar alltid trilla ner en polett hos mig i lagom tid dock känner jag just nu att jag inte alls har grepp om det hela. Hoppas på att poletten kommer imorgon ska ta mig ordentligt tid att observera och tänka imorgon.

Fick ett glädje besked igår som blev bekräftat idag, JAG KLARADE TENTAN!!!
Det är så underbart skönt, känns skönt o kunna lämna den bakom sig o fokusera på det som ligger framför, behövligt. Igår hade jag en sådan där dag/känsla där jag inte riktigt visste vad jag gett mig in på i mitt val att bli lärare, men idag känns det mycket bättre. Är dock fortfarande lite sugen på o plugga vidare till specialpedagog senare men det får vi se, måste ju bli klar med dessa år först och sedan jobba i 3år och sen kan jag ta det beslutet.

Nu är det dags att byta om, ska dra iväg till Njoy och möta Jonna för ett core pass med coreboll ska bli spännande o se hur detta löser sig för oss, haha. Sen ska äntligen vår dejt bli av!! Vi ses knappt aldrig ibland, svårt att få ihop två fulla liv, bra att det är jul snart så våra andra 2 brudar kommer hem o livar upp det hela och så är vi lite lediga då vilket gör att vi ska ha hejdundrandes kul!!

Känner mig ovanligt glad och sorgelös idag, underbar känsla!!


Roliga bilder på djur.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0