Äntligen fredag eller redan fredag!

Lika skönt som det är att det är fredag, lika förvånad är jag att det faktiskt är fredag!
Trodde denna vecka skulle gå slukligt långsamt, har haft en hel del att göra plus att jag längtar mucho mucho till på lördag men Nepp, den har bara rusat fram, tack för det säger jag! =)

Just nu sitter jag här och är mätt i magen efter frulle och ska strax bege mig ut för lite städning av trapphus, måste bara lägga över lite Winnerbäck på MP3:n så jag kan peppa hela dagen och inte bara när jag är hemma ;) Tusan vad det ska sjungas imorgon! Kommer bli toppen det vet jag bara, det kan lixom inte bli fel!
Först ska älsklingen och jag möta syster, hennes man och två kompisar till dom på Mingla för o äta gott och kanske ta ett och annat glas vin. Sedan bär det av mot Winnerbäck konsert och där ska det mötas upp en hel drös av härliga tjejer! Känns som nästan alla jag känner ska dit, kanske kanske kanske kan det också bli lite party efter men det vet man inte det är lixom inte bestämt, vi får se om andan faller på.

Men först idag är det fredag och nu ligger Winnerbäck i min MP3 och nu ska ja dra p åmig skorna och trampa bort mot trapporna. Måste ha lite fart idag för kl 13.00 ska jag hem till mormor på lunch, har önskat mig kokt torsk och äggsås, vet inte riktigt om det kan bli godare än så?? Mormor är B Ä S T och det är få saker som är mysigare än att sitta och prata om livet med henne och äta god mat. Ett av mina bästa! 

Och ikväll har Daniel bestämt att det ska ätas kebab, vet inte riktigt om jag gillar det men menb får väl ta mig en sådan där kycklingvariant så plutten blir glad och lycklig ikväll, han har ju faktiskt längtat sedan i söndags så kan ju knappast säga nej haha. 

Ha en toppen dag och ät något gott! 
"Livet är för kort för att bara äta god mat på fredagen och älska på lördagen!" ;)  





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0