Fredags lyx

Vad sägs om Chilikassler med ris o sedan päronpaj med vaniljsås som efterrätt??

Det var vad fredagkvällen fick bjuda på, det var mycket gott för mig som Karro brukar säga...


Chilikassler

Kassler
Champinjoner (färska eller konserv)
Lök
Chilisås
matlagningsgrädde
Liiis


Hacka löken o fräs denna i lite olja.
Skär kasslern i lite större tärningar, stek sedan den o champinjonerna ihop med löken.
Låt det "puttra" en liten stund, blanda sedan i ca 1½-2 dl chilisås o ca 3dl matlagningsgrädde.
Låt även detta "puttra" en stund, servera med ris.

Tack Helene för det receptet, perfekt mat, god, enkel, snabb o få ingredienser, me like!!



Mitt röriga hem igår kväll...





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0