Helg igen...

Vart har denna vecka tagit vägen?
Ja inte har jag hunnit med i alla fall, skandal...
Hinner inte med alls, när julen va så tänkte jag usch va långt tills man är ledig igen,
men va fasen nu är det ju påsk o man är ledig igen...
O veckorna o dagarna bara försvinner...

Igår (fredag) morse tänkte jag bara snällalåt det bli kväll så ja kan få glida i mina myskläder o kura upp mig i soffan... o det va precis det jag gjorde hela kvällen, mös i soffan o åt glass o drack cola...
Hade djupa samtal med Jens o Johannes blev det också, en perfekt fredags kväll..

Idag (lördag) trodde jag mig sova länge, men icke, längre än 10.00 klara ja inte trotts att klockan va över 1.00 när ja la mig... Men men det är väl så när man börjar bli gammal...??
Sen blev dte en snabbis upp på stan för o införskaffa ett par helsvarta snygga converse, ja vet, är dte verkligen min stil? Men mm långt där inne finns nog ett litet drägg som Eve nu säger... hehe!
Hann även träffa Jonna en stund innan kära syster med familj kom o lämnade mannen i mitt liv hos mej, från o med idag så är jag vovve vakt till min älskade Bamse!
Vi har redan hunnit med en låång promenad o en behövlig dusch för herrn, är man en sådan liten o nyfiken vovve som han så blir man automatiskt en grus uppsamlare har jag upptäckt...
image77

En nybadad o något bitter Basse...

Ikväll verkar det som att Karro o jag ska ut o göra staden osäker, vad ska man ha på sig?
Vart ska man? Vad ska man dricka? Vilken väska ska man ha? Vilka skor? Blir det kallt?
Jag låter som en gammal kärring ju, skärp dig Alex, bete dig som den ungdom du är, o inte som den hemmafrun man kan ta dig för (utan man o barn då...).
Det ska bli kul o kolla på folk o va lite social annat än genom en telefon vilket är min vardag...

Imorgon ska dte bli en tur till Karlslund o ett träningspass har jag bestämt...

Jag har även hunnit med att hälsa på mormor idag o där fick jag sådan baklust så när jag kom hem blev dte till att slänga ihop några söta små längder med kanel o socker i..
Blev ganska fina, men mycket större än vad jag trodde, ska nog ta med en till mormor som tack för att hon har min bebis, ikväll när vi är ute o förlustar oss..
Inte alls svårt, samma deg som till kanel bullar o man rullar ihop degen till en rulle precis som när man gör bullar, men istället för att skära den i bitar så klipper man små snitt i den o lägger åt sidan...
o sen penslar med ägg o har pärlsocker på, o så in i ugnen 250grader ca 15-20min...
Perfa att ha i frysen, prova!
image78

Nehej nu ska ja ta o skutta in i duschen så att man kan bli klar nån gång så Karro inte får vänta för länge...
Ha en underbar kväll du där ute...



Kommentarer
Linn

Jag har aldrig provat att göra en kanellängd, blir alltid bara bullar. Det som håller mig tillbaka är att jag jämt tror längden ska bli ful och det kan man ju inte tolerera, haha. Trots att huvudsaken är hur de smakar! :)
Hur blev helgen? Fest igår?
Converse är aldrig fel. Det finns visst ett litet "drägg" i mig med, för jag har lyckas införskaffa tre par. Haha. Svarta är dösnyggt! Helt helt svarta eller med en vit sula?

2007-04-01 @ 12:22:47
URL: http://linnnn.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0