Vällingen i högsta hugg!

Här sitter jag med osockrad fullkornsvälling i högsta hugg, har redan varit vaken en timma och är duschad, sminkad och klar för att bege mig mot jobbet. Ska jobba enbart 8-12 idag men känns liiite liiite tungt då jag är hemskt trött och skulle vilja krypa ner i sängen igen och önska att det var fredag...
Är inte super sugen på att vara trevlig mot folk men vad gör man, bara klistra på smilet och ha ett jävulskt gott humör. Man säger ju att allt går med ett leende på läpparna så vi får väl hoppas på det också.
Tyvärr känns det som att torsdagen är lite för nära också, inte riktigt redo för denna tenta. Men efter jobbet blir det plugga plugga plugga... Lite core paus ska jag ta mig ikväll sedan mera plugga plugga plugga...

Igår kväll körde jag på en klassiker från förr. När jag var yngre o gick typ gymnasiet så fick alltid pappa förhäöra mig på olika saker till skolan och det funkade klockrent för mig. Men nu bor jag inte hemma längre, men nu har jag en karl så igår kväll fick Daniel snällt förhöra mig på alla orden och vi prata om dom jag inte kunde och försökte hänga upp dom på något så jag ska komma ihåg dom. Han har lovat att hjälpa mig i eftermiddag också. Vill av hela min själv klara denna tenta... Så jag ska göra så gott jag kan!!


Må bäst!!!

Ojoj nu är det mycket

Har hemsk ångest inför tentan på torsdag det är nästan enbart det som tar upp mina tankar just nu. Hoppas av hela min kropp och hela min själv att jag klarar denna tenta!!!

Annars är dte mest jobb som står på nu, håller på och skolas in på sommarjobbet, städar mina trappor och salongen och ska jobba lite extra på mitt älskade Egeryds.
Yes lite mycket just nu men snart är dte sommar!

Annars händer dte inte så mycket just nu...
Har hittat ett litet radhus som är mer än en stor dröm för mig, vågar int ehoppas för mycket men om det skulle kunna bli vårat så skulle livet leka på en pinne =)

Jag har varit mycket dålig på att blogga på sista tiden och tyvärr kommer dte nog vara så denna vecka.
Men ska försöka ta tag i det nästa vecka.. =)

Ha det bäst och må bäst!!!

Helgen

Har haft en helt underbar helg med mamma och pappa i stora staden. Mys på hög nivå!!
I fredags ca 16.30 åkte mamma och jag från stan, stannade och köpte bensin till Aurora och choklad till oss. Hade mycket mysigt i bilen och hann med mycket mamma-dotter prat, just vad jag behövde, inte så ofta man hinner sådant när man båda lever stressade liv och inte bor i samma stad.
När vi kom till Sthlm vid 19 tiden så hade pappa lagat man och det var bara att slå sig ner vid matbordet och få pappas mat!! Bästa sättet att bli bortskämd, vi glodde lite tv o drack vin innan vi la oss för att sova tidigt.

Lördag morgon började vi med frukost sedan promenerade vi i solen in till stan och shoppade loss ordentligt!! Ojoj vad vi shoppade mamma och jag, vi hann med en kopp kaffe med det var ingen mer paus den dagen. Landade hemma vid 19 tiden och då köpte vi sushi på ett ny öppnat ställe, mycket bra sushi!!
Hade myskväll med popcorn och vin o film. 

Just ju!!! Shoppade 2 par skor, en myströja, 2 super söta burkar, parfym, duschkräm, strumpbyxor, solglasögon och lite annat smått o gott! 

Och i söndags vaknade jag tidigt och gick till affären och köpte grejer till scones så när mamma o pappa vaknade va ja i full färd med att baka scones blev med andra ord en lite lyxfrukost. Mumsigt värre, sedan styrde vi Aurora hem, lämnade av mamma o pappa i Åsby där dom hämtade sin MC o åkte hem till Sthlm igen medan jag åkte vidare hem till Örebro. 
Har med andra ord haft en toppen underbar helg, bästa helgen på länge. Finns ingen som kan skäma bort mig så bra som mamma o pappa. Där kan jag vara mig själv och bara vara liten, yngsta dottern igen. Jag kommer alltid vara liten hos mamma och pappa, och jag älskart!!



Mamma o pappas fina utsikt!! 

  
  

Jag har några av de coolaste föräldrarna man kan tänka sig!! 
Önskar att jag vågar en fjärdedel av vad dom vågar när jag är i deras ålder, eller genom hela mitt liv egentligen. Dom flyttar när dom känner för det, dom köper MC, dom köper och säljer bostäder utomlands när dom blir sugna på det, pappa bytte jobb efter nästan 25år på samma ställe. Det finns inga hinder, dom gör det dom vill dom reser och ser världen och tar chanser som kommer... Dom lever verkligen livet som man ska göra det!! 










 

Sthlm!!!

Sov lite längre än jag planerat idag men allt har hunnits med i alla fall...
Började dagen med o städa ett par trappor, sedan mys fukost med älsklingen efter det var det att bege sig mot vårdcentralen. Fick veta att min astma har blivit sämre och att ja troligen ska få gå till USÖ o göra nått test där man springer på ett löpband, jaja lika bra o ta tag i det så det kanske blir bättre någon gång.
Efter det plockade syster upp mig så åket vi o tränade lite gym en sväng.
Vi köpte med lite pasta från Rosalies påvägen hem, men ja vet inte deras såser är så feta mår alltid illa efter ja ätit där. Men men lunch va det i alla fall...
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa o säga att hon slutat så vi kan åka...

Idag drar jag nämligen upp till Sthlm, lämnar karln och alla andra hemma och åker upp till mamma o pappa över helgen för o bli lite ompysslad! Det kan jag behöva just nu känner jag =)


Så ha en toppen helg så hörs vi o kanske ses på söndag!!!
Må BÄST!!!




Torsdag, som jag längtat!!

Har längtat så mycket till torsdag. Vet egentligen inte varför... Kanske för att nu har jag fixat massa av viktiga saker denna vecka och börjar få koll på läget igen. Känns så sjukligt skönt att ha lite halv koll på läget igen.
Idag blir dte skolan, efter det lunch och mer plugg med kära coola plugg vänner, måste hinna handla lite idag också. Tvättid är bokad kl 16-20 ikväll och under den tiden tänkte ja som sagt hinna handla mat och även såklart städa några trapphus, detta här hemma fixar jag lätt under tiden, men undra om jag skulle hinna att sno iväg till Kungsgatan medan en tvättmaskin håller igång... Det är faktiskt värt ett försök istället för att ha kvar det till söndag när jag kommer hem... =) Som sagt det där med att vila och bara sitta i soffan är inte riktigt min grej... :P

Men största absolut största grejen idag är att JAG SKA FÅ PAKET!!!!!!!! Johanna har sagt att hon har ett paket till mig!!! Alla som känner mig vet att jag älskar paket, jag älskar att få och jag älskar att ge. Jag blir som ett barn när det är paket inblandat...

Men nej nu ska ja sluta tänka på paketet läsa lite Fadren av Strinberg innan skolan börjar coh sedan t amig iväg till skolan.

Ha en underbar dag trotts det kalla vädret!
Må bäst!!


Ps. Idag kommer världens BÄSTA Sandra hem och hon ska stanna lääänge, det gillar jag!!! =)

Nu är det mycket

Just nu är dte så mycket i mitt liv att jag inte ens hinner blogga men kutar in här en sväng innan jag ska iväg igen. Känns som jag aldrig är hemma och hinner göra något. Men men så är dte ibland i livet önskar bara att det kan bli liiite liiite lugnare. Igår var det skola och lite fix efter det, sedan blev det Crosstraining med Maria i karslund, det blev hela 100min löpning, intervaller och styrka. Som sagt, det som inte dödar det härdar ;) Redigt bra pass det där. Bara bitter på min astma att den ibland sätter käppar i hjulet för mig, kunde inte ta ut mig så mycket som jag önskade men ska till vårdcentralen på fredag så hoppas dom kan hjälpa mig så ja kan ge 110% nästa vecka =) Hann precis hem och duscha innan jag plockade upp Jonna och vi for hem till Fredrik för att mysa i soffan äta god mat och prata massa skit och såklart va det ju Dating in the dark och DHW på schemat.

Idag gick jag upp mycket tidigt för att hinna städa några trapphus, är nu hemma på en snabb lunch (min kropp säger att klockan är ca 16.00 men icke). Ska snart traska iväg till mitt sommarjobb för att börja lära mig rutiner och annat bra att veta innan sommaren =)
Efter jobbandet blir jag hämtat av syster för då är dte dags att dra iväg och träna med henne, gym tror det står överkropp på schemat idag så imorgon kan jag väl inte ta på mig jackan själv igen.. haha
Blir bra det där, efter det måste jag dock hem och plugga en sväng så ja har något litet hum om vad det är vi ska göra imorgon i skolan.

Ojoj som sagt så är dte mycket nu... Fick även ett samtal idag om jobb på Valborg, så vad gör man inte?? Ja tack! 11-16 blir dte jobb på Vaborg och innan det blir det nog att styra trapphusen för nästa vecka består av massa massa pluggande inför tentan på torsdag och så 2 dagars jobb på kommande sommarjobbet...
Ska bli skönt med ett par veckors ledigt innan jobbet drar igång efter skolan, det är behövligt, känns som jag går på högfart just nu.


Nehej dags o packa väskan och dra mig iväg!!!
Må bäst!!!


Ny vecka

Denna vecka kommer ta stora kliv frammåt känner jag, den är redan fullt planerad och det känns sådär.
Är inte riktigt på topp just nu tyvärr men det reder sig nog. Väldigt mycket att ta tag i just nu. Kul på sitt sätt men tungt när man inte är laddad eller taggad alls.

Börjar dagen med att träffa Sofia, Linn och Johanna på biblioteket för o plugga lite. Ska försöka klura ut allt om versfötter o jamber o allt vad det nu är. Sen blir dte ut o springa i solen en sväng innan vi senare ska vara barnvakt åt smågrynen. Eller okej dom är inte så små längre men enligt mig kommer dom alltid vara små =)

Det är ungefär det som händer idag, sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa så jag förhoppningsvis kan få lite hjälp med min nattligavän hostan och lite annat. Vårdcentraler är inte riktigt min grej men ibland måste man =) Ska ta tag i o packa väskan innan dom ringer så jag inte blir allt för sen upp på stan till mina vänner!

Må bäst!!!

Söndag - Min halvfödelsedag!!

Denna helg har varit en både lugn o skön helg men det har trotts det hänt mycket saker hela tiden och enhel del har blivit gjort. Det har varit en mycket mycket bra helg med andra ord!

Igår kväll var vi som sagt hos Maria, Adam och Casper och grillade och åt massa mat. Drack lite vin och hade det allmänt bra. Har verkligen längtat efter att grilla och det kommer absolut bli många sådana kvällar i sommar. Har köpt hem grillkol så vi kan grilla i vår lilla grill nån dag också. Så finns dte ju alltid engångsgrillar vilka brukar funka mycket bra dom också.

  

Dagen till ära har det bytts däck på Aurora, hon har nu sommartassarna på sig och vi hoppas dom ska sitta på och sitta rätt eftersom vi missa att märka upp vilket som skulle sitta vart när vi sists bytte till vinterdäcken. Men men det reder sig nog... Vi har även hunnit med att vara hemma hos Jonna & Jimmy o fira Jonna som igår fyllde år. Jag älskar verkligen födelsedager, tänk om man kunde få jobba med födelsedagar?? Jag kommer Aldrig sluta fylla år, älskart!! Sen blev det att jobba - städa salongen och efter det en liten sväng till mormor...
Nu är dte dags att laga lite mat o sjunka ner i soffan en stund.



Hoppas ni haft en toppen helg!!
Må bäst!!

JONNA!!!!!

Idag fyller världens BÄSTA Jonna år!!! Hela 24år blir tant.. Imorgon ska hon firas med pompa och ståt! Hon är värld bara det bästa!! GRATTIS UNDERBARA VÄN!!!

Lördag it is

Vaknade tidigt idag, redan strax efter sju vaknade jag o kunde inte somna. Daniel kunde inte somna igår när vi kom hem från Hjalmar, (som förövrigt var bäst!) så han va redigt trött o låg o snusa o sov gott när jag traskade upp. Satte mig i soffan en stund med en kopp honungsvatten, mysigt att sitta där o glo på tv i lugn o ro innan dagen satte igång. Hann ta en dusch också innan det var dags att hoppa ner i tvättstugan för o tvätta. Sedan satte jag igång o baka. Har längtar så efter att få baka har inte alls haft tid med det på sista tiden. Så idag slog jag på stort, bakade kakor som jag fått recept av Johanna, det blev två plåtar av dom. En sats med kanelbullar, bra att ha i frysen. Har även bakat några mega stora muffins med hallon o vitchoklad i, inte riktigt meningen att dom skulle bli riktigt så stora men formarna va som i storlek med mindre sockerkafksformar så.. =) Blir nog bra, har inte smakat dem än.
Men kanske Sofie vågar sig på att smaka dom när hon strax tittar in på lite kaffe och girltalk. 

Senare ska vi trampa hem till Maria och Adam och Casper för att grilla och bara ha en allmän myskväll...
Kommer bli riktigt bra sörru!! 



Kakor, mumsiga till tusen!! 



Mega muffins! 



Bullar bör man alltid ha i frysen och nu finns dom där igen! =) 


Må bäst!!  

Veckan

Veckan började toppen men slutade åt helvete av bitterhet, eller nej torsdagen blev en redig skit dag men idag är jag på topp igen och uppe på banan. Skulle bara vilja ha lite besked och lite upprättelse på vissa punkter men det reder sig tror jag nog.
Jag vet i alla fall att jag har absolut dom BÄSTA pluggkompisarna, utan tvekan dom coolaste och BÄSTA!! Konstigt att man kan komma så nära varandra på så kort tid egentligen men dom är verkligen UNDERBARA!!!!
Bästa som någonsin gått på Universitetet det kan jag lova stort på =)

Idag blev det skolan, jobbat, fixat lite på stan o nu ätit lunch o nu ska ja dra ut min man i trädgården o dricka kaffe o äta glass. Ikväll blir det Hjalmar med mamma o pappa o Daniel såklart.
Ser i alla fall ut att bli en bra helg, det tycker jag känns bra.

Vet inte riktigt vad jag mer ska roa er med just nu, så jag tror att jag nöjer mig med detta så återkommer jag imorgon eller senare i helgen!
Hoppas ni får en toppen helg!
MÅ BÄST!!

Nu är våren o snart sommaren här!
Åkte häromdagen för första gången iår med öppen taklucka, det gillar vi! =)



Torsdag tror jag allt

Har lite dålig koll på dagarna just nu, vet inte omd et är för att jag har fullt upp hela tiden eller om det är för att det går så fort just nu eller för att jag bara är allmänt virrig... Kanske är det en kombination.

Idag har jag inga större planer eller jo, ska strax trampa bort mot skolan och ha seminarium ett par timmar, får se om jag får igång känslan för denna kurs just nu vill jag inte alls. Sen blri det till att städa ett par trapphus. Vi måste även byta däcken på bilen i eftermiddag, plugga lite och vid 6 tiden ska jag möta min kära syster för att köra styrkepass nederdelen av kroppen är det som ska svida idag =)
Efter det blir dte mys i soffan med min man. Konstigt han är sjukskriven och hemma hela dagarna och jag springer ut och in här hemma hela dagarna tycker jag men trotts det så hinner vi aldrig ses. Det blir ett par snabba meningar bytta mellan varven men aldrig någon kvalitéts tid.. Konstigt det där...

Jaja nu ska ja fixa till mig det sista sedan trippa ner till Linn och Johanna som snart är här!

Ha en underbar dag i solen och Må bäst!!!




Linn njuter i solen i skolan!



Även Johanna kan konsten att njuta!! ;)


vill ha!!

Är lite sugen på denna jacka...
Dock lite rädd att den är bred över axlarna, men hmmm vi får se vad som händer i relationen mellan denna och mig ;)




Ett liv utan Tupperware??

Ja igårkväll var Sofie och jag på (och såklart många fler) på tupperware party i Hallsberg. Man känner verkligen hur vuxenpoängen bara rasar in och att tantvarningen är nära nu.
Men efter det partyt kan man ju fråga sig hur man har kunnat leva utan tupperwares alla grejer??
Är ett liv utan Tupperware värt att leva?? Fungerar det att laga mat utan alla de där grejerna??
Jag älskar iof Tupperwares alla burkar de håller länge och funkar till det mesta och framför allt, de är snygga!!

Vilket fall så vann jag en ytte pytte liten burk som kan vara toppen att ha till något =)
Köpte två burkar en till mjöl och en till socker och så ett nytt lock till min tårtbox. Konstigt nog så går dte inte på garantin när man ställer den på biltaket och sedan kör iväg.. Det tycker jag är konstigt måste jag säga... ;)
Vilket fall så kan jag snart börja frakta mina tårtor igen yay för mig!!
Köpte även en liten söt ängel som det står WC på som ska hänga på toadörren... Bild får ni se när den hänger på dörren och när alla mina burkar kommit hem. Hade i alla fall en mycket mysig kväll och kom hem nästan 700kr fattigare. Det är dyrt att ligga på topp men dte är det värt!!

Nehej nu sitter jag här och slappar till idag ska jag iväg och jobba, städa mina kära trappor.
Och vet ni?? Det är redan typ 12+ ute så jag har beslutat att inte ta någon jacka, hihi idag är det vår/sommar!!!

I eftermiddag kommer Daniels päron hit en sväng och sedan ska jag på core med Jonna och sedan blir det mys på hög nivå för mig och min bästa Jonna!!!!


Nehej ta tag i denna dag NU!!!
Må bäst!!!


Alex tipsar om ananas

Jag älskar verkligen ananas och trodde mig i helgen hittat det perfekta för mig!!!
En typ av chips av ananas, kan det vara fel??
Japp det kan det... Det va typ det läbbigaste jag ätit...
Som ananas som legat lite för länge framme, nej minus för dom...



Dock köpte jag idag en juice från Willys med ananas och apelsin. Inte så förtjust i apelsinjuice men värt ett försök tänkte jag. Och japp det var det!! yay för den, köp den om ni gillar ananas!! =)

Trött gurka

Ojoj trött som en gurka idag men uppe är jag och snart klar för skolan.
Har redig träningsvärk idag i armarna efter systers och mitt pass på gymmet igår. Känns skönt!! Längesedan jag hade sådär redig träningsvärk. Bra o träna efter ett pass sådär som någon har gjort det blir nya muskler, finns ju risk att man bara kör på annars.
Idag blir det dock ingen styrka, kanske tar mig ut och joggar en sväng i eftermiddag, älskar att jogga i solen såhär på våren.

Ikväll blir det en tur till Hallsberg, varför kan man undra??
Sofie har fixt tupperware party, yay för tant Alexandra ;) Har velat gå på ett sådant länge och nu så har Soffi fixat ett, duktig flicka ;)

Efter skolan ska jag upp till sommarjobbet och hälsa på, visa vem jag är och gå runt o titta lite. Ska bli mucho spännande.

Känner att detta kommer bli en bra dag och framför allt en bra vecka!

MÅ bäst!!

Måndag

Ny vecka och nya tag!!

Startade denna vecka med en härlig promaned i solen, älskar att dte är vår!
Har inte riktigt kommit igång med veckan än, klockan är 12 och jag har bara varit ute och gått, duschat och sedan ätit frukost. Man skulle ju kunna tycka att jag skulle hunnit mer, men egentligen, varför??
Ja det kan man klura på ett tag om man vill...

Ska i alla fall plugga lite idag har jag tänkt, sen blir dte till att träna gym med syster. Hon ska på något träningsvecka med han Martin Lidberg tror jag det är och då har dom fått ett schema dom ska träna efter innan dess och hon som aldrig knappt varit på ett gym ville ha lite hjälp. Och vad gör man inte för sin syster??
Skönt för mig att komma igångt lite också, denna vecka skiter jag faktiskt i allt vad hosta heter. Jag klarar inte en vecka till utan träning. Så nu kör vi hårt igen!!

Nehej ta tag i detta nu!
Må bäst!!


Lite bilder från dagens promenad, älskar våren!!! Min BÄSTA årstid!!










Helgen

Som jag skrivit så va hela familjen hos mamma och pappa i sthlm i helgen...
Har haft en helt underbar helg, kunde inte bli bättre egentligen.

Vi blev hämtade strax efter 11, Daniel placerades i "killbilen" och jag i "tjejbilen" vi plockade upp mormor och sedan åkte vi mot Sthlm. Strax innan Eskilstuna blev såklart min syster fikasugen, hon är alltid fikasugen men då va det dags tyckte hon... Vi ringde till killbilen och gav vårt förslag att svänga in på McD och ta en kaffe, då kom Pers kommentar "- Kan ni fika i bilen?" Med andra ord tycker han det tar för lång tid att stanna och fika och föreslår att vi ska köra drivein och fika medan vi åker för att spara tid lixom... Haha
Men eftersom vi känner honom så visste vi att det skulle komma så vi hade redan planerat det.

Väl inne i Sthlm får GPS:en tokspel vilket inte är så timat eftersom vi inte riktigt hittar och strukturerade som vi är så va vi ju tvungna och leta oss in i stan och köpa present till mamma innan vi kunde åka ut till Kungsholmen.
Men det gick bra och vi landade tillslut på Kungsholmen och fick mumsig plocklunch. Vi svirade in på hotellet och piffade till oss innan taxin kom för att hämta oss till Wallmans.

Wallmans kan jag verkligen säga att ALLA verkligen ALLA borde se!!
Det va helt fantastiskt! Bästa jag sett på länge måste jag säga.
Såklart va jag ju tvungen att berätta för servitören att mamma fyllde år så att hon blev lite uppmärksammad, hon blev mucho glad när killen på scenen sa att här har vi Mona Andersson som fyller 60år!! och så kom det tårta med tomtebloss i och hon visades upp på en storbild... haha fyller man så gör man!! ;)

Hem kom vi inte förens strax efter tolv och då damp jag i säng med mig fulla man.
Hade planerat att äta frukost vid 9 med syster och familj så strax före 9 va Dniel och jag redo. Gick ner till syster och dom andra och upptäckte att dom inte ens klivit ur sängen, Skandal!

Killarna åkte tidigt hem eftersom Ludde skulle spela innebandy men vi tjejer planerade att äta lunch hos mamma och pappa. Pernilla ville köpa skor i en speciell affär till Ebba, och ville att jag skulle följa med så hon o ja kunde dra upp till NK sen... Pappa och jag väntade i bilen medan dom köpte skor till Ebba. Vi väntade lite till, och sedan väntade vi lite mer och efter det så vänta vi en stund till... Det hela slutade med att vi inte hann upp på stan utan bara sprang in på det stora ICA brevid mamma och pappa och köpte en bingolott till mormor en rockring till ebba och rotfruktschips till oss. Nice va?? Haha det v min shopping i sthlm denna helg. Yeye kanske lika bra det..

Efter lunchen styrde vi bilen hem och väl hemma blev det soffläge nästan hela kvällen efter en promenad i det sköna vädret med min bakfulla man.

Nu bjuds det på lite bilder tror jag nog...
(Ett inlägg utan bilder är inte alls lika kul som ett med =)

 
Vi har det bra, vi här bak i bilen!!
(Bamse hade plats men han väljer alltid att ligga väskorna...)
 
Dom där bak såg också ut att ha det bra, full fart på brödluckorna va det hela ägen =)

 Fika i bilen =)
 Ebba fick prinsesskläder från Dubai, skapligt stolt var hon hela kvällen =)
  Fina mamma!
  Trevligt sällskap! ;)
  
   Syster & Mormor njöt av sina cosmopolitan ;)
 Mamma blir firad!
 Stora Daniel bjöd upp lilla mamma för lite dans
 
Nyttig frukost och film i bilen påvägen hem!





Sthlm

Sitter och målar naglarna, väskan är packad och vi är typ redo för avfärd...

Snart kommer syster men familj och hämtar upp oss, sen ska vi plocka mormor på vägen innan vi styr karavanen mot Sthlm och mamma och pappa... Vi kommer ha en sjukt mysig helg!!!
Längtar så ja får ont i magen!!! Jag o Daniel och syster med familj ska bo på hotell och mormor o bamse hemma hos mamma o pappa. Ikväll ska vi på Wallmans salonger och äta och kolla show så fin kläderna är nerpackade och vi ska styra upp oss ordentligt har vi tänkt!
Är laddad till tusen, det är precis detta jag behöver just nu, en helg med familjen! Dom jag älskar mest av allt har jag med mig hela helgen, och såklart ska vi fira mamma också.. =)
Kanske hinner syster och jag en sväng på stan om vi har tur...

Nehej styra det sista nu så hörs vi imorgon kväll då kanske det bjuds på lite fina bilder från helgen =)



Må bäst!!!!

TENTA

Japp idag var det dags för tenta igen då, vet inte hur jag känner. Det är i alla fall fel vecka att ha tenta, har svårt att fokusera denna vecka, har kommit så mycket konstiga besked denna vecka... Men önskar av hela mitt hjärta att jag ska klara denna tenta idag, orkar inte göra om den igen... Suck! En tröst är väl att jag inte ska göra om hela utan bara komplettera två delar, satsdelar och fraser, yay!
Ska snart ta o dra mig mot skolan för o träffa Sofia och Johanna (vår lärare denna vecka) för o plugga in det sista, sedan blir dte till att vänta 14.15 sätter jag pennan mot pappret och har hela vägen till 18.15 på mig, hoppas dock på att vara klar tidigare..

Sen ska jag ta HELG!!! Packa inför sthlm imorgon, kanske lyxar jag till det med en pizza och ett glas vin ikväll bara för att lixom... =) Vi får se vad som händer. Började ju dagen med en promenad vilket var skönt, så nu har jag fått frisk luft och lite kraft i mig... Håll tummarna för mig idag nu alla...



Sofia och jag i full fart med att plugga.. Eller just här söker vi för nästa termin, så fånigt att vi måste söka om varje termin.. Men men så är det i alla fall och nu är det fixat!



Nu är våren här!!! Underbart är det!! Tog denna bild igår när jag trampade runt stan och städade trappor...
Härligt med alla fina blommor =)

Linser och belöning

Ojoj vilken duktig flicka jag har varit idag, det betyder belööööning!!! =)

Har sovit illa inatt pga hosta och ont i halsen, dumt detta med ont i halsen tycker jag allt. Vilket fall så masa ja mig upp ur sängen strax efter 7 och drog på mig kläderna för att dra trampa iväg och jobba, japp idag har jag städat ALLA mina trapphus =) Duktig är jag och just som jag skriver så håller sista tvättmaskinen på att bli klar. Ibland får man mycket gjort. Men som sagt nu ska ja ha belöning för mitt slit! I form av fotvård!! Och nej inte en budget hemma variant utan jag ska gå iväg och få fotvård på en salong!!!
Underbart!! Fick det i "sluta-skolan" present av mamma förra året men har inte haft tid att använda det men nu är det dags, underbart!!! http://barfota.net/ hit ska jag och ja har varit där förut så jag vet att det är det BÄSTA!!

I tisdags tipsade Sofia mig om en linssoppa som ja va tvungen att prova, och mycket god var den och det känns sådär skönt i magen efter, inte läskigt mätt och tung. Nyttigt är dte tydligen med linser också =)

Linssoppa!

2½dl vatten
1 riven morot
1dl röda linser
1 burk krossade tomater (jag hade med vitlökssmak)
1 tänrning grönsaksbuljong
salt, peppar och ingefära

Låt allt småkoka ca 20min

Mycket gott så detta kommer bli en favorit hos mig, till och med Daniel tyckte att den var helt okej =)


Nehej nu ner till tvätten och sedan iväg och fixa tassarna!!!
Må bäst!!


Dagen D

Vi har sista veckan varit med om en mycket mycket MYCKET skum budgivning. Känner att den mäklarn behöver skaffa sig lite pondus och bli en man! Men men kanske var det meningen att vi inte skulle ha den lägenheten för nu har vi i alla fall beslutat att dra oss ur, lika så bra det som min kära syster brukar säga.

Pluggandet på bibblan gick rätt bra idag, blev mycket skvaller och annat löst snack men lite plugg blev det. Känns som det börjar falla på plats men det kommer det säkert inte kännas som när ja sitter där på fredag eftermiddag. Ska i alla fall ta o läsa lite mer ikväll och så på fredag ska Sofia och jag plugga innan tentan, har ju en härlig eftermiddagstenta.

Efter pluggandet och en mycket mumsig lunch på mummel & mums så drog vi tre (Sofia, Johanna & jag) ut på stan en sväng. För andra dagen i rad var det svarta strumpbyxor jag var på jakt efter. För andra dagen i rad kom jag hem utan strumpbyxor men med en hel massa andra grejer.
Igår blev det ett par svarta byxor och idag blev det shampoo, deo, hårspray x2 och ett par sexiga spetstrosor och en BH som jag kan ha under klänningen i helgen. Ja oj va Johanna och Sofia skrattade åt mig när vi kollade på underkläder. Jag behöver nog gå med dom på stan o köpa underkläder lite oftare. Tacka vet jag bomullstrosor, men det ska det tydligen inte vara, inte ens när man har mens får man ha fultrosor på sig. Suck! Hur ska detta gå, men kanske är dte bra att tant piffar till sig lite även under alla kläder.. =)
Det sägs ju att underkläderna gör figuren, kanske är det så =)

Nehej nu ska ja laga lite mat och sedan slå mig ner i soffan för o kanske plugga lite men framförallt vänta på Gray´s!

Må bäst!!

 

Suuuuuk!!!!!!

Vaknade idag och kände att trotts allt mitt kurerande så är halsen värre. Ja hatar att ha ont i halsen! Det skaver, värker och gör bara ont! Daniel tror det är för att jag tydligen har legat och sjungit i sömnen inatt haha.. Han va till och med tvungen att väcka mig så ja inte skulle störa grannarna... Skandal!!

Vi får se vart denna dag bär av, har bara en plan, PLUGGA grammatik med Johanna.. Lika bra att ta tag i detta, behöver jobba imorgon så då får det bli plugg hela dagen idag och på fredag förmiddag också. Håll tummarna för att bitchlärarjohanna kan dunka in skiten i huvet på mig idag... Trotts att det känns som det är fullt av sjuklighet!

Hade planer på att ta mig till njoy och lite core ikväll men som det känns just nu så är det nog ingen plan som kommer gå av stapeln. Måste bli frisk till helgen och då verkar det passa bäst med soffan och te ikväll... Men vi får se hur allt känns i eftermiddag..

Nehej ta tag i lite saker innan jag ska trampa upp till biblioteket...
Ha en toppen dag och håll er borta från förkylningar...

Vanlig tisdag

Idag är det vanlig dag igen och redon är åter i världen. Man vet hur allt är öppet och alla som ska jobba är tillbaka på sina platser. Känns ganska skönt, jag är en sådan där person som gillar vardagen rätt bra faktiskt. Rutiner och ordning och reda är bra! =)

Idag står dte på schemat att jag ska iväg och ja nya cellprover på vårdcentralen, vet inte riktigt om jag vill det. Har haft stor ångest över det hela helgen nu och har drömt mardrömmar om det inatt. Tänk på mig idag när jag ska göra det!!!
Efter det blir det plugg med Sofia kanske hinner vi en sväng på stan också, belöning ;)
Hade tänkt mig ett hårt spinningpass ikväll men eftersom halsen inte alls vill bli bättre utan snarare sämre så får jag nog strunta i det, dumt nog!! =(
Men ikväll får jag träffa mina hjärtan, Sandra och Jonna, vi ska till Jonna och äta sushi och kolla på dating in the dark och DHW såklart!! Kommer bli en underbar kväll det vet jag!!!

Nehej kanske göra mig redo nu då... duck!! VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Till på köpet är det en man som ska ta proverna på mig idag...
Varför blir män gynekologer??? Snuskgubbar??
Nej ja får inte tänka så.. Men varför???



Min bikini


Provade att designa min egen bikini på nelly.se, hjälp mig att vinna =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

En ovanlig måndag

Ibland tror jag att kroppen bara känner att dte är måndag, somnade tidigt igår men trotts det så va det mer än svårt att gå upp idag. Tur för mig att jag är "ledig" låg kvar och drog mig i sängen till klockan va nästan 10, hade en obehaglig känsla i kroppen.. försökte prata med Daniel och där kom det, min hals har ont!!! Mycket ont, eller mer mycket obehaglig!! Vill inte bli sjuk.. dumt!
Så nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska träna idag eller inte. Kanske inte borde egentligen, men vill jag vika mig för halsen?? Är hemskt sugen på att träna.. Men vilar jag idag kan jag ta tag i spinning ordentligt imorgon. Suck det är för mig ett svårt val detta... Men frågan är om det är värt det och sedan kanske bli mega sjuk o inte kunna träna på länge sen... Mm det tåls att tänkas på detta...

Idag har jag tagit första steget i mitt grammatikpluggande. Jag tycker verkligen inte om grammatik och mitt huvud har inte plats för grammatik. Jag hoppas verkligen att Johanna kan hjälpa mig att dunka in skiten till på fredag då jag ska göra en härlig komplettering på satsdelar och fraser, blä säger jag bara!!
Sen åker jag till mamma och pappa i sthlm och njuter av en underbar helg!!!
Till på köpet ska hela familjen med, syster med familj, Daniel och min älskade mormor, vi ska fira mamma och gå på Wallmans, kan knappast bli bättre enligt mig!!! Längtar sååå till helgen, vill NU!!!!

Men först en vecka med grammatik och lite annat skit i den, typ ett cellprov och så...

Nehej nu ska ja ta mig in i duschen för om någratimmar ska ja träffa härliga Carro, inte igår ja träffa henne vill jag lova men nu äntligen är det dags! En fika på grodan och sen får vi se om dte bli träning och sen soffan för mig eller bara soffan, det visar sig =)




Carro och jag för några år sedan sådär... =)


En ny blomma

En blomma hemma hos oss har fått en blomma, trodde inte denna typen av gröna bladväxter kunde få blommor men tydligen. Det är egentligen ganska överflödigt att blogga om men den är så vacker så måste bara lägga upp en bild på den här så ni får se! =)



Påskdagen

Idag har varit en sådan där dag som varit lite seg. Kroppen beslutade för att känna sig bakis fast jag har faktiskt inte varit bakis, lite ont i knoppen på förmiddagen men inget annat. Skönt det, att vara bakis förstör det roliga lite. Vi hade en toppen kväll alla tjejerna igår, slutade på strömpis där jag träffade ännu fler härliga tjejer men annars måste jag säga att krogen är väldigt överskattat.. Inte alls roligt, eller jo det är ju såklart kul att dansa och så men annars nej ja vet inte va... Längtar till att sitta ute på serveringar och dricka vin och bara mysa...

Har jobbat lite idag och sedan varit och myst hos mormor. Vi har så mycket att prata om hon och jag.
Annars har det inte hänt mycket idag och inte händer det så mycket mer hoppas jag. Bamse åker tyvärr hem snart. Men får ju träffa honom snart igen! =)


Har inte så mycket mer att berätta idag så ja bjuder på lite bilder från igår istället...
Ha det underbart i solen!

 Snyggingen Maria fick låna lite kläder av mig =)
 Man ska inte underskatta micropopcorn,
det är inte så lätt att göra som man kan tro alla gånger :P
  
  


Fick denna underbara bukett tulpaner av Sandra, så vackra!!!


Påskafton

Idag har vi påskfejjat. Började dagen med att tvätta, drog på mig mina nya joggingskor och joggade upp till syster för att vattna och ta in posten och såklart njöt jag i fulla drag av solen!
När jag väl var hemma igen blev det att fixa lite med tvätten och sätyta fart på Daniel för idag har här storstädats. Dammsugits, torkade golv, dammat, skurad ugn, skurat kök och skurat badrum.. Till och med mattorna i badrummet är nytvättade! Påsk/vårstädningen är med andra ord fixad.

Tog en sväng till Coop innan jag dror ut Bamse och Daniel i solen för en promenad till Wadköping där vi köpte bullar och gick hem och satte oss på baksidan och drack kaffe och fikade i solen!!
Underbart, 18,5+ ute vid väggen, och redan 27+ inne, det är väl för underbart, rena sommarvärmen haha=)

Vi hade en toppen dag/kväll i Odensbacken igår, massa god mat, god tårta och massa kaffe som vanligt. Pratade löste världens problem och Daniel och Bamse och jag tog oss en promenad efter ån o i solen. Det kallar jag att njuta av livet =)
Vi beslutade att vi ska ta oss oftare ut till Odensbacken, det är härligt på landet. Jag skulle aldrig vilja bo där men det är toppen att få komma ut dit och bara njuta och bli ompysslad.

Tyvärr fick vi ett mindre roligt besked igår kväll, det va några grisar som bjöd över oss på lägenheten. Det kändes igår som ett slag i magen och jag ville så gärna flytta dit. Men jag är av den sorten som försöker se att allt har en mening, kanske skulle vi inte alls trivas där?? Kanske var dte bara meningen att vi skulle få lära oss hur det var att vara med och buda?? Kanske kommer vårat drömhem dyka upp nu i dagarna?? Ja något åt det hållet är det i alla fall har jag bestämt!! Önskar bara att vårt nya hem kan dyka upp snarast för jag orkar inte rinktigt leta längre, orkar inte surfa in på hemnet varje dag, det är tröttsamt att leta lägenhet. Egentligen älskar jag vår lägenhet bara den hade en balkong. Jag begär inte mycket, bara en balkong med en liten balkonglåda där jag kan odla lite tomater och kanske några blommor. Det skulle vara hälsosamt för mig att ha något att vårda och ta hand om. Men det kommer snart det gör det!!


Ska ta och bjuda på lite fina kort från igår =)


 Påskmaten mums!!

 Våran lilla myspromenad!
 Vilostund med Bert.. =)


GLAD PÅSK!!!!



Glad påsk på er alla!!!!
Vi ses på blåkulla ;)


Långfredagen

Långfredagen nu är det väl i alla fall riktig påsk kan man säga...
Undra om man får öppna sitt påskägg idag?? Eller måste man vänta till imorgon??
Fick ett av mamma och pappa förra veckan eftersom dom åkte till Dubaii igår så kunde vi inte ses nu till helgen, och så bor dom ju ca 20mil bort också =)

Fick ett mms av mamma kl 5 imorse vet inte om jag riktigt tycker om dom just för tillfället...



Citat från mamma "Vårt poolområde!!"

Vad säger man??? Man skulle kunna ha det sämre?? eller??? Fy bubblan, jag VILL OCKSÅ!!!


Nehej nu ska ja ta o fixa till mig en sväng, idag ska vi styra våra steg ut mot Odensbacken och bli lite bortskämda... Vi hoppas på gå en promenad med Bamse i solen efter ån kanske. Mm det ska bli skönt att komma ut på landet en stund =)


Har inte tid har inte tid

Igår hade jag absolut inte tid att blogga kära läsare. Hade i alla fall en toppen dag!
Började med att gå upp tidigt för att städa ett par trapphus, eftersom det regnade massor massor så åkte jag och hämtade Linn så tog vi bilen till skolan var där ett par timmar och lärde oss att analysera (förstöra) skönlitteratur. Åkte direkt för att städa lite fler trappor sedan hem och fixade innan Maria och Casper kom på fika och mys.
Kvällen spenderade Daniel och jag i soffan med sk. "lat-mat".. hihi man får det ibaland faktiskt!

Dokumenterade lite igår när vi va ute i parken, barn och hundar är underbara!!!

  
  
 
 Bakade även min Herman igår, har inte smakat men han luktar smarrigt!! =)

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0