Söndag - Min halvfödelsedag!!

Denna helg har varit en både lugn o skön helg men det har trotts det hänt mycket saker hela tiden och enhel del har blivit gjort. Det har varit en mycket mycket bra helg med andra ord!

Igår kväll var vi som sagt hos Maria, Adam och Casper och grillade och åt massa mat. Drack lite vin och hade det allmänt bra. Har verkligen längtat efter att grilla och det kommer absolut bli många sådana kvällar i sommar. Har köpt hem grillkol så vi kan grilla i vår lilla grill nån dag också. Så finns dte ju alltid engångsgrillar vilka brukar funka mycket bra dom också.

  

Dagen till ära har det bytts däck på Aurora, hon har nu sommartassarna på sig och vi hoppas dom ska sitta på och sitta rätt eftersom vi missa att märka upp vilket som skulle sitta vart när vi sists bytte till vinterdäcken. Men men det reder sig nog... Vi har även hunnit med att vara hemma hos Jonna & Jimmy o fira Jonna som igår fyllde år. Jag älskar verkligen födelsedager, tänk om man kunde få jobba med födelsedagar?? Jag kommer Aldrig sluta fylla år, älskart!! Sen blev det att jobba - städa salongen och efter det en liten sväng till mormor...
Nu är dte dags att laga lite mat o sjunka ner i soffan en stund.



Hoppas ni haft en toppen helg!!
Må bäst!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0