Helgen

Som jag skrivit så va hela familjen hos mamma och pappa i sthlm i helgen...
Har haft en helt underbar helg, kunde inte bli bättre egentligen.

Vi blev hämtade strax efter 11, Daniel placerades i "killbilen" och jag i "tjejbilen" vi plockade upp mormor och sedan åkte vi mot Sthlm. Strax innan Eskilstuna blev såklart min syster fikasugen, hon är alltid fikasugen men då va det dags tyckte hon... Vi ringde till killbilen och gav vårt förslag att svänga in på McD och ta en kaffe, då kom Pers kommentar "- Kan ni fika i bilen?" Med andra ord tycker han det tar för lång tid att stanna och fika och föreslår att vi ska köra drivein och fika medan vi åker för att spara tid lixom... Haha
Men eftersom vi känner honom så visste vi att det skulle komma så vi hade redan planerat det.

Väl inne i Sthlm får GPS:en tokspel vilket inte är så timat eftersom vi inte riktigt hittar och strukturerade som vi är så va vi ju tvungna och leta oss in i stan och köpa present till mamma innan vi kunde åka ut till Kungsholmen.
Men det gick bra och vi landade tillslut på Kungsholmen och fick mumsig plocklunch. Vi svirade in på hotellet och piffade till oss innan taxin kom för att hämta oss till Wallmans.

Wallmans kan jag verkligen säga att ALLA verkligen ALLA borde se!!
Det va helt fantastiskt! Bästa jag sett på länge måste jag säga.
Såklart va jag ju tvungen att berätta för servitören att mamma fyllde år så att hon blev lite uppmärksammad, hon blev mucho glad när killen på scenen sa att här har vi Mona Andersson som fyller 60år!! och så kom det tårta med tomtebloss i och hon visades upp på en storbild... haha fyller man så gör man!! ;)

Hem kom vi inte förens strax efter tolv och då damp jag i säng med mig fulla man.
Hade planerat att äta frukost vid 9 med syster och familj så strax före 9 va Dniel och jag redo. Gick ner till syster och dom andra och upptäckte att dom inte ens klivit ur sängen, Skandal!

Killarna åkte tidigt hem eftersom Ludde skulle spela innebandy men vi tjejer planerade att äta lunch hos mamma och pappa. Pernilla ville köpa skor i en speciell affär till Ebba, och ville att jag skulle följa med så hon o ja kunde dra upp till NK sen... Pappa och jag väntade i bilen medan dom köpte skor till Ebba. Vi väntade lite till, och sedan väntade vi lite mer och efter det så vänta vi en stund till... Det hela slutade med att vi inte hann upp på stan utan bara sprang in på det stora ICA brevid mamma och pappa och köpte en bingolott till mormor en rockring till ebba och rotfruktschips till oss. Nice va?? Haha det v min shopping i sthlm denna helg. Yeye kanske lika bra det..

Efter lunchen styrde vi bilen hem och väl hemma blev det soffläge nästan hela kvällen efter en promenad i det sköna vädret med min bakfulla man.

Nu bjuds det på lite bilder tror jag nog...
(Ett inlägg utan bilder är inte alls lika kul som ett med =)

 
Vi har det bra, vi här bak i bilen!!
(Bamse hade plats men han väljer alltid att ligga väskorna...)
 
Dom där bak såg också ut att ha det bra, full fart på brödluckorna va det hela ägen =)

 Fika i bilen =)
 Ebba fick prinsesskläder från Dubai, skapligt stolt var hon hela kvällen =)
  Fina mamma!
  Trevligt sällskap! ;)
  
   Syster & Mormor njöt av sina cosmopolitan ;)
 Mamma blir firad!
 Stora Daniel bjöd upp lilla mamma för lite dans
 
Nyttig frukost och film i bilen påvägen hem!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0