Fredags lyx
Vad sägs om Chilikassler med ris o sedan päronpaj med vaniljsås som efterrätt??
Det var vad fredagkvällen fick bjuda på, det var mycket gott för mig som Karro brukar säga...
Chilikassler
Kassler
Champinjoner (färska eller konserv)
Lök
Chilisås
matlagningsgrädde
Liiis
Hacka löken o fräs denna i lite olja.
Skär kasslern i lite större tärningar, stek sedan den o champinjonerna ihop med löken.
Låt det "puttra" en liten stund, blanda sedan i ca 1½-2 dl chilisås o ca 3dl matlagningsgrädde.
Låt även detta "puttra" en stund, servera med ris.
Tack Helene för det receptet, perfekt mat, god, enkel, snabb o få ingredienser, me like!!
Mitt röriga hem igår kväll...
Det var vad fredagkvällen fick bjuda på, det var mycket gott för mig som Karro brukar säga...
Chilikassler
Kassler
Champinjoner (färska eller konserv)
Lök
Chilisås
matlagningsgrädde
Liiis
Hacka löken o fräs denna i lite olja.
Skär kasslern i lite större tärningar, stek sedan den o champinjonerna ihop med löken.
Låt det "puttra" en liten stund, blanda sedan i ca 1½-2 dl chilisås o ca 3dl matlagningsgrädde.
Låt även detta "puttra" en stund, servera med ris.
Tack Helene för det receptet, perfekt mat, god, enkel, snabb o få ingredienser, me like!!
Mitt röriga hem igår kväll...
Kommentarer
Trackback